donderdag 5 februari 2009

3 .... 2 .... 1 .... GO!

Het komt nu wel echt dichterbij, nu nog welgeteld 3 dagen en we zijn er! En we beginnen toch wel stilletjes aan eenbeetje zenuwachtig te worden, allemaal vragen spoken dagelijks wel eens door ons hoofd: Hoe zal het daar zijn? Hoe ziet de school eruit? Wat is het niveau van de school? Hoe zal het zijn bij ons gastgezin? Zijn we niets vergeten te regelen? Maar uiteindelijk zijn we wel bijna zeker dat alles nu zo goed als geregeld is.
De aandachtige lezer van't Brugsch Handelsblad zal wel al gezien hebben dat er een artikel over ons avontuur te lezen is op pagina 24! Helaas hebben we nog geen scanner gevonden om dat hier op te zetten, we kijken er nog voor.
We hebben ook nog een laatste mail van ons gastgezin gekregen, ze verzekerden ons dat het daar alvast veel warmer is dan hier, driewerf hoera! De 'baaibroek' gaat dus zeker mee in de valies. We weten ook al dat we op 12 februari mogen helpen met hun zwemcompetitie maar voor de rest zal het allemaal daar wel geregeld worden.
We hebben ook een gastenboek toegevoegd aan onze blog, zo kan iedereen een bericht posten zonder zich speciaal te moeten inloggen.

We houden jullie op de hoogte! totsiens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten